Διαμονή


Στο πλαίσιο του συνεδρίου έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές διαμονής για τους σύνεδρους, στα πιο κάτω ξενοδοχεία στη Λεμεσό:

1. Pefkos City Hotel

Το ξενοδοχείο Pefkos City βρίσκεται σε βολική απόσταση 10 έως 15 λεπτών με τα πόδια από τα κυριότερα αξιοθέατα της Λεμεσού, συμπεριλαμβανομένης της Μαρίνας, της περιοχής του Μεσαιωνικού Κάστρου, της πλατείας Saripolou και της εμπορικής περιοχής της πόλης. Επιπλέον, βρίσκεται κοντά στον κεντρικό λιμένα της Λεμεσού, το MY MALL, την παραλία Ladies Mile και το νέο Καζίνο της Λεμεσού.

Τιμές Δωματίων:

Single Occupancy on B&B basis: €80/νύχτα

Double Occupancy on B&B basis: €88/νύχτα

Για να προχωρήσετε με κράτηση δωματίου, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο μέσω email στο info@pefkoshotel.com.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “slpconference2024” για να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές που έχουν εξασφαλιστεί. Οι ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες μόνο για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

2. Alinea Suites Limassol Center

Προσφέροντας την πιο ευρύχωρη επιλογή διαμονής στο ιστορικό κέντρο της πόλης, οι σουίτες περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Τιμές Δωματίων:

Single Occupancy on B&B basis: €128 + €10 (πρόγευμα)/νύχτα

Double Occupancy on B&B basis: €142 + €10 (πρόγευμα)/νύχτα

Κρατήσεις δωματίων μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας https://alinea.com.cy/booking/

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “TOPKINISISCONF” για να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές που έχουν εξασφαλιστεί. Οι ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες μόνο για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

3. NYX Hotel

Το NYX Λεμεσού – βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού και προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό στυλ και πολιτισμού. Με πολυτελή δωμάτια, ζωηρή διακόσμηση και μαγευτική θέα, το NYX Λεμεσού υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή στην Κύπρο.

Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από €170 μέχρι €190 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου)

Κρατήσεις δωματίων μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας https://www.nyx-hotels-cyprus.com/nyx-limassol

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “SLP2024” για να επωφεληθείτε 15% έκπτωση στην τιμή του δωματίου σας. Οι ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες μόνο για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

4. S Paul Hotel

Το ξενοδοχείο S Paul, ένα ιστορικό διώροφο κτίριο από πέτρα στο κέντρο της Λεμεσού, ήταν παλαιότερα το δημαρχείο της πόλης. Ο κεντρικός του αύλιος χώρος συνδέει δημόσιους χώρους όπως η υποδοχή, το μπαρ και η τραπεζαρία. To S Paul Hotel παρέχει ανέσεις για επαγγελματικούς και αναψυχής ταξιδιώτες, εξασφαλίζοντας ένα αξέχαστο διαμονή μέσω προσεκτικής ανακαίνισης και προσωπικής προσοχής στη λεπτομέρεια.

Τιμές Δωματίων:

Single Occupancy on B&B basis: €136/νύχτα

Double Occupancy on B&B basis: €170/νύχτα

Για να προχωρήσετε με κράτηση δωματίου, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο μέσω email στο spaul@spaulhotel.com.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “slpconference2024” για να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές που έχουν εξασφαλιστεί. Οι ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες μόνο για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.